Efficiënt en energiezuinig

Solidwood

Een grote stap vooruit

BEN Woningen

B.E.N. (Bijna Energie Neutraal) Zal vanaf 2021 De standaard worden voor alle nieuwe projecten. Dit houdt in dat de minimum E30 als E-peil moet behaald worden door goed te isoleren, winddicht te bouwen en duurzame energie aan te wenden. Hierdoor kan de E-peil bereikt worden. Ook zal de energie die nodig is voor het grootste stuk uit hernieuwbare bronnen moeten komen of ter plaatse worden gegenereerd.

BEN-woningen verbruiken zeer weinig energie voor verwarming, ventilatie en warm water. De energie die nodig is, halen ze hoofdnoodzakelijk uit groene energiebronnen.

Solidwood™

Het is een geperfectioneerd én ingenieus bouwsysteem dat ecologie, efficiëntie én comfort integreert in dé logische manier van bouwen voor de toekomst! Door een perfecte isolatie en volledige luchtdichtheid worden de BEN-normen spelenderwijs gehaald en geniet u van alle fiscale voordelen. Het SOLIDWOOD bouwsysteem laat een verdere volledig droge afwerking toe zodat uw woning in 3 maanden klaar is!

Solidwood Bouwonderneming Paul Verschueren
Solidwood Bouwonderneming Paul Verschueren
Solidwood Bouwonderneming Paul Verschueren
Solidwood Bouwonderneming Paul Verschueren
Solidwood Bouwonderneming Paul Verschueren

Technieken

Hierbij wordt gewerkt met ecologisch geteeld naaldhout. Met een geautomatiseerde robotstraat kunnen er panelen gemaakt worden van wel 3 op 17 meter groot. Dit alles wordt gestuurd door de ingenieuze CAD/CAM. Hierbij kunnen grote en extra dunne panelen gemaakt worden voor veel gratis plaatswinst en snelle montage. Tevens zijn deze verbindingen en aansluitingen luchtdicht, waterdicht en geluidsisolerend.

Ecologisch

Ecologisch geteeld naaldhout voor een lichte voetafdruk.

Geluidsisolerend

Door de volle wanden in het houtcomposiet zijn ze akoestisch isolerend.

Warmte-isolerend

Door de unieke celstructuur van Solidwood isoleert het uitstekend.

Wil je meer informatie over Solidwood?

Solidwood.be

Neem ook eens een kijkje bij onze realisaties

REALISATIES

CONTACT

  • Keulsebaan 37
  • 2243 Pulle
  • Tel: 03 464 02 29
Meer contact info

OPENINGSUREN

Alle openingsuren

©2018 Paul Verschueren • Alle rechten voorbehouden • BE 0460-121-874